Touser opties

Via het supportteam van Touser kun je allerlei vragen stellen over marketing en communicatie binnen de sectoren leisure, recreatie en toerisme.

Naast advisering hebben we voor Touser leden ook een aantal producten opgezet. Producten waarvan we hebben gemerkt dat daar behoefte aan is. Ook in de toekomst zullen we hier naar blijven kijken en het programma waar wenselijk uitbreiden om de Touser leden nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je zelf een idee voor een product of dienst waarvan je denkt dat meer Touser leden daar in geïnteresseerd zijn? Dat horen we graag!

NIEUWE WEBSITE
LATEN MAKEN

Speciaal voor Touser zijn er twee state of the art responsive websites gemaakt die snel en eenvoudig omgebouwd kunnen worden met jouw logo, jouw kleuren, jouw foto's, filmpjes en teksten.

Lees meer over de website formats

PERSOONLIJKE
BEGELEIDING

Niet iedereen heeft de tijd en de kennis om zaken snel en adequaat door te voeren. Touser leden kunnen persoonlijk begeleid en geadviseerd worden.

Lees meer over de begeleiding

CONTENT
MAKEN EN VULLEN

Regelmatige nieuwe content is erg belangrijk voor je ranking op Google en om onder de aandacht te blijven komen van je doelgroepen. Je site, je sociale berichten, je e-nieuwsbrieven, ... best veel werk waarmee Touser je kan helpen.

Lees meer over content ondersteuning

FORMAT VOOR
E-NIEUWSBRIEVEN

Text

ADWORDS OPZET OF
OPTIMALISATIE

Text

OVERIGE
ZAKEN

Text